bus auto fiets
Menu
header---inclusief-keuken-en-badkamer.jpg
Header-2.jpg

Prachtig wonen in Fructus Dodewaard

Wil jij landelijk wonen in Dodewaard? Dan staat jouw nieuwe droomwoning misschien wel in Fructus Dodewaard! Is jouw favoriete woning nog beschikbaar? Dat is goed nieuws, schrijf je snel in! Staat jouw favoriete woning al onder optie? Schrijf je dan in voor de reservelijst! 

Van:
tot:
Type woning:
Bekijk aanbod

Over nieuwbouwproject Fructus Dodewaard

Aan de westkant van Dodewaard vind je alle ingrediënten om heerlijk te kunnen wonen: omringd door groen en vlak bij de gezellige dorpskern en de mooie Waal. Er wordt dan ook al langere tijd gesproken over nieuwbouw in dit gebied ‘Fructus’ in Dodewaard. Dat gaat er nu ook echt van komen!

Met nieuwbouwproject Fructus Dodewaard worden in totaal zo’n 80 nieuwe woningen gerealiseerd in 3 verschillende fases. Er is veel variatie qua woningtypes, zodat er voor iedereen wat wils tussen zit. Zo komen er tussenwoningen, hoekwoningen en (levensloopbestendige) seniorenwoningen, zowel koop als huur. Dit zal zorgen voor een gevarieerde en gezellige nieuwe wijk, helemaal passend bij de gemoedelijkheid en saamhorigheid die Dodewaard kenmerken!

Zie jij jezelf hier wel wonen? Dan ben je zeker niet de enige: er is veel vraag. Bekijk het woningaanbod voor de nog beschikbare woningen. Staat jouw woning onder optie? Schrijf je dan alsnog in en je komt op de reservelijst! 

Naar het woningaanbod

Benieuwd naar het project? Meld je dan aan en

Blijf op de hoogte

Meer weten??

Heb je vragen over dit project?
Neem vrijblijvend contact op.

Stel je vraag
Liv Wooncoach B.v. Nijmegen

Liv Wooncoach B.v. Nijmegen

+31 85 070 7700 +31 85 070 7700
Joop Van Mourik Makelaars Opheusden

Joop Van Mourik Makelaars Opheusden

+31 488 442 906 +31 488 442 906
310x150.jpg

Fructus Dodewaard

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Wat is jouw favoriete woning?

Wat is jouw favoriete woning?

Schrijf je nu in op jouw favoriete woning! Staat jouw woning onder optie? Schrijf je dan in om op de reservelijst te komen.

Naar de kavelkaart