bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Snellere verwachte oplevering

3 december 2020

De verkoop van Fructus Dodewaard is in volle gang. Dat betekent dat we ook een betere planning voor de bouwfase hebben kunnen opstellen. Dit resulteert in een gunstige prognose voor de opleveringen.

Goed nieuws: snellere oplevering!
In eerste instantie hebben we de bouwplanning van de woningen ruim ingeschat om geen verkeerde verwachtingen te wekken, met een geplande oplevering aan het begin van het derde kwartaal van 2022. Nu de verkoop volop bezig is en we de opzet van de bouwplanning hebben verfijnd, hebben we er vertrouwen in dat we in het eerste kwartaal van 2022 kunnen starten met de oplevering van de woningen. Uiteraard zullen we deze planning naarmate de bouw vordert steeds concreter kunnen maken.

Beschikbare woningen
De verkoop van de seniorenwoningen verloopt voorspoedig: deze woningen staan allemaal onder optie of zijn verkocht. Bij de seniorenwoningen onder optie is het mogelijk om je in te schrijven voor de reservelijst. Voor de reguliere tussen- en hoekwoningen geldt dat er een ruimere keuze is, bekijk het aanbod via de kavelkaart en schrijf je in op jouw favoriete woning(en)!

Naar de kavelkaart