bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum bekend!

29 september 2020

Goed nieuws, want we kunnen de start verkoopdatum van Fructus Dodewaard met je delen: donderdag 22 oktober om 12.00 uur gaan de woningen in verkoop!

Hieronder lees je wat je kunt verwachten, zodat jij straks helemaal klaar bent voor de start verkoop.

Voorkeuren doorgeven
Vanaf volgende week donderdag 8 oktober om 12.00 uur kan jij vast jouw woningvoorkeur doorgeven. Je kunt vanaf dat moment de nieuwe woningbeelden en de kavelkaart bekijken, waarop de ligging van de woningen zichtbaar is. Ook staat er dan voor iedere woning vast een prijsindicatie online.

Als je jouw voorkeuren alvast doorgeeft, dan hoef je bij de start verkoop alleen nog maar je gegevens in te vullen om je inschrijving rond te maken. Je kunt jouw voorkeuren natuurlijk altijd nog aanpassen voordat je de inschrijving verstuurt.

Wat kun je verder verwachten?
De komende periode verschijnt er op deze website meer informatie, bijvoorbeeld over de inschrijfprocedure. Je kunt je vanaf 22 oktober eenvoudig digitaal inschrijven via je persoonlijke accountomgeving. Als je er toch niet helemaal uitkomt of een andere vraag hebt, dan vind je op de Contactpagina de gegevens van de betrokken makelaars. Zij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Je hypotheek helder?
Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Het is goed om dit helder te hebben voordat de verkoop van start gaat. Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen de details van het project Fructus en kunnen jou optimaal begeleiden in het gehele proces.

Meer over LIV Hypotheken