bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop Fructus Deelfase II gestart!

25 juni 2021

Het is zover: de woningen van plan Fructus Deelfase II zijn in verkoop! Deze deelfase wordt ontwikkeld door VABO Ontwikkeling BV uit Culemborg. Het woningaanbod bestaat uit een gevarieerd woningaanbod van twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen.

Inschrijven voor Deelfase II verloopt volledig digitaal. Je kunt op deze website het volledige woningaanbod bekijken inclusief de prijzen.

Zo schrijf jij je in

Je kunt de woningen bekijken op de woningaanbodpagina en je favoriet(en) bepalen. Digitaal inschrijven doe je via je persoonlijke accountomgeving op deze website. Daar kies je voor ‘Online inschrijven’ en vul je de benodigde gegevens in. Geef meerdere voorkeuren op in het formulier, want dit verhoogt de kans op toewijzing. Na het ondertekenen van het digitale inschrijfformulier is je inschrijving afgerond. Je kunt je inschrijven voor een woning vanaf vrijdag 25 juni om 12.00 uur tot maandag 5 juli om 12.00 uur. Wacht dus niet te lang met inschrijven! Het inschrijfformulier blijft na de sluitingsdatum geopend, maar je wordt dan geregistreerd als reserve kandidaat.

Verkoopdocumentatie

De verkooptekeningen, technische omschrijving, woonwensenlijst en brochure kun je digitaal opvragen bij de betrokken makelaars Joop van Mourik Makelaars (Swaenenstate 3 te Opheusden, tel. +31 488 442 906) en RAS Makelaars (Hoofdstraat 50 te Zetten, tel. +31 488 420 044).

De toewijzing

Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je uiterlijk zaterdag 10 juli of er een woning is toegewezen. Heb je nog vragen over het inschrijfproces? Neem contact op met de makelaars of vul het contactformulier in.

Naar woningaanbod