bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop is gestart!

22 oktober 2020

Het is zover: de verkoop van Fructus Dodewaard is gestart!

Zie jij jezelf wel wonen in een van deze fraaie woningen? Loop je kans dan niet mis en schrijf je snel in! De inschrijfperiode is beperkt, deze loopt tot en met maandag 2 november. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Zo schrijf jij je in
Je kunt de woningen bekijken op de woningaanbodpagina en je favoriet(en) bepalen. Had jij je voorkeuren al doorgegeven? Dan staan deze al gereed. Om je in te schrijven log je in op jouw persoonlijke accountomgeving. Daar kies je voor ‘Online inschrijven’ en vul je de benodigde gegevens in. Heb je een hypotheekbelofte? Deze kun je uploaden bij stap 3 (Financiën). Na digitale ondertekening kun je de inschrijving versturen.

Brochure, prijslijst en meer verkoopstukken
Op de downloadpagina kun je de digitale brochure, prijslijst, verkooptekeningen en technische verkoopomschrijving downloaden. Heb je liever een papieren brochure? Deze kun je op werkdagen tussen 08.30-17.30 uur afhalen bij Joop van Mourik Makelaars (Swaenenstate 3 te Opheusden, tel. +31 488 442 906) of bij RAS Makelaars (Hoofdstraat 50 te Zetten, tel. +31 488 420 044).

Is het voor jou niet mogelijk om de brochure bij de makelaar af te halen, neem dan telefonisch contact op met de makelaar over het per post laten versturen van de brochure.

Vragen?
Heb je vragen over je inschrijving of over de woningen? Dan kun je contact opnemen met de makelaar(s) via telefoon, het contactformulier of de chatfunctie binnen je accountomgeving

Bekijk het woningaanbod!