bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorkeuren doorgeven mogelijk + nieuwe woninginformatie!

8 oktober 2020

De start verkoop van Fructus Dodewaard komt steeds dichterbij: de woningen gaan donderdag 22 oktober om 12.00 uur in verkoop! Het is vanaf nú mogelijk om je woningvoorkeur door te geven. En nog meer goed nieuws: de nieuwe kavelkaart, woninginformatie en -beelden staan online!

De woningbeelden
De nieuwe beelden geven je een goed beeld van de fraaie uitstraling van de woningen én van de lichte woonkamer. Ook laten de beelden de ruimtelijke opzet van de wijk zien, met veel aandacht voor groen. Je woont hier heerlijk landelijk en vrij! Aanvullend op de nieuwe woningbeelden en -informatie kun je via de kavelkaart ook alvast de verwachte prijsindicaties per woningtype bekijken.

Voorkeuren doorgeven
Geef je nu alvast jouw woningvoorkeuren door via de kavelkaart, dan hoef je straks bij de start verkoop alleen nog maar je gegevens in te vullen om je inschrijving in orde te maken. Je kunt de voorkeuren nog aanpassen voordat je de inschrijving verstuurt.

Naast je NAW-gegevens vragen wij straks bij de inschrijving ook de benodigde financiële informatie. Weet jij al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Je kunt je laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Ook kun je een ‘hypotheekbelofte’ aanvragen. Als je deze meestuurt bij jouw inschrijving, dan hoef je verder geen financiële gegevens in te vullen. Ook kan dit jouw kans vergroten bij de woningtoewijzing, omdat het duidelijk is dat jij de woning kunt bekostigen.

Dit kun je verder verwachten
We geven de komende weken meer informatie over de inschrijfprocedure, via deze website en de nieuwsbrief. Vanaf 22 oktober kun jij je digitaal inschrijven via je persoonlijke account. Kom je er niet helemaal uit of heb je andere vragen, dan staan de makelaars voor je klaar. Op de Contactpagina vind je hun gegevens.

Bekijk de nieuwe beelden!