bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorspoedige verkoop!

27 oktober 2020

De woningen van Fructus Dodewaard zijn sinds vorige week in verkoop en we hebben al veel inschrijvingen mogen ontvangen. Goed om te zien dat het woningaanbod goed aansluit op de vraag!

Ben jij geïnteresseerd, maar heb jij je nog niet ingeschreven? Mis je kans dan niet, want de inschrijfperiode loopt nog maar tot en met maandag 2 november.

Inschrijven
Op de woningaanbodpagina zie je de woningen en kun je jouw favoriet(en) bepalen. Had jij je voorkeuren al doorgegeven? Dan staan deze al gereed. Je schrijft je in via je persoonlijke accountomgeving. Daar vul je de benodigde gegevens in en na digitale ondertekening kun je de inschrijving versturen.

Brochure, prijslijst en meer verkoopstukken
Op de downloadpagina staan de digitale brochure, prijslijst, verkooptekeningen en technische verkoopomschrijving. Een papieren brochure kun je op werkdagen tussen 08.30-17.30 uur afhalen bij Joop van Mourik Makelaars (Swaenenstate 3 te Opheusden, tel. +31 488 442 906) of bij RAS Makelaars (Hoofdstraat 50 te Zetten, tel. +31 488 420 044).

Is het voor jou niet mogelijk om de brochure bij de makelaar af te halen, neem dan telefonisch contact op met de makelaar over het per post laten versturen van de brochure.

Vragen?
Heb je vragen over je inschrijving of over de woningen? Je leest hier meer over de inschrijfprocedure of je kunt contact opnemen met de makelaar(s) via telefoon, het contactformulier of de chatfunctie binnen je accountomgeving

Naar de woningen!