bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Woningen vanaf donderdag in verkoop!

20 oktober 2020

Het is bijna zover: a.s. donderdag 22 oktober om 12.00 uur gaan de woningen van Fructus Dodewaard in verkoop!

Inschrijven via je accountomgeving
Je kunt je vanaf donderdag 12.00 uur online inschrijven via je persoonlijke accountomgeving. Je logt in met je e-mailadres en wachtwoord. Ben je het wachtwoord vergeten, dan kun je via deze pagina een nieuw wachtwoord instellen. Je account (her)activeren kan via deze pagina.

Brochure en prijslijst
Zodra donderdag de verkoop is gestart, kun je op een speciale downloadpagina de digitale brochure, prijslijst en meer verkoopstukken bekijken.

Vind je het prettiger om door een fysieke, papieren brochure te bladeren? Deze kun je vanaf donderdag 12.00 uur bij de makelaar ophalen. De brochure is op werkdagen tussen 08.30-17.30 uur af te halen bij Joop van Mourik Makelaars (Swaenenstate 3 te Opheusden, tel. +31 488 442 906) of bij RAS Makelaars (Hoofdstraat 50 te Zetten, tel. +31 488 420 044).

Is het voor jou niet mogelijk om de brochure bij de makelaar af te halen, neem dan even telefonisch contact op met de makelaar over het per post laten versturen van de brochure.

Contact opnemen
Kom je er straks bij het inschrijven niet helemaal uit of heb je op dit moment vragen, dan staan de makelaars voor je klaar. Op de Contactpagina vind je hun gegevens, zij staan je graag te woord.

Bekijk de woningen