bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Fructus Dodewaard

Met het nieuwbouwproject Fructus Dodewaard worden prachtige nieuwe woningen gerealiseerd. Hieronder vind je alle actuele informatie over het project.

Dodewaard: gezellig en sociaal betrokken

Dodewaard: gezellig en sociaal betrokken

Dodewaard kent een rijk sociaal leven: er is een hechte lokale gemeenschap en een actief sport- en verenigingsleven. Ideaal voor zowel jong als oud, wat je ook duidelijk terugziet bij de inwoners die hier met veel plezier wonen. Wil je ook deel uitmaken van deze actieve en betrokken gemeenschap? Dan is Fructus de plek voor jou! 

Naast nieuwe woningen is het ook van belang voor Dodewaard dat er aantrekkelijke voorzieningen voor de lokale gemeenschap zijn. De plannen voor een zogenoemd ‘multi functionele accommodatie’, afgekort MFA, zijn daarom in volle gang. In het nieuwe MFA zullen sportieve, culturele en welzijnsactiviteiten samenkomen. Hiermee wordt het echt dé nieuwe ontmoetingsplek voor Dodewaard! Het plan is om deze prachtige nieuwe voorziening in 2021 te openen bij sportpark De Eng.

Vrije kavels en nieuwe koopwoningen in aantocht

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van Fructus Dodewaard gaan binnenkort nieuwe vrije kavels in verkoop. Ook komen er nieuwe fases aan met koopwoningen. Schrijf je via de button hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het nieuws!

Inschrijven voor

de nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Alle koopwoningen fase 1 verkocht

Alle koopwoningen fase 1 verkocht

Alle koopwoningen van fase 1 zijn verkocht! Binnenkort volgt er meer informatie over het verkoopproces van de 5 bouwkavels en de overige fases. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Inschrijven nieuwsbrief