bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Fructus Dodewaard

Met het nieuwbouwproject Fructus Dodewaard worden prachtige nieuwe woningen gerealiseerd. Hieronder vind je alle actuele informatie over het project.

Dodewaard: gezellig en sociaal betrokken

Dodewaard: gezellig en sociaal betrokken

Dodewaard kent een rijk sociaal leven: er is een hechte lokale gemeenschap en een actief sport- en verenigingsleven. Ideaal voor zowel jong als oud, wat je ook duidelijk terugziet bij de inwoners die hier met veel plezier wonen. Wil je ook deel uitmaken van deze actieve en betrokken gemeenschap? Dan is Fructus de plek voor jou! 

Naast nieuwe woningen is het ook van belang voor Dodewaard dat er aantrekkelijke voorzieningen voor de lokale gemeenschap zijn. De plannen voor een zogenoemd ‘multi functionele accommodatie’, afgekort MFA, zijn daarom in volle gang. In het nieuwe MFA zullen sportieve, culturele en welzijnsactiviteiten samenkomen. Hiermee wordt het echt dé nieuwe ontmoetingsplek voor Dodewaard! Het plan is om deze prachtige nieuwe voorziening in 2021 te openen bij sportpark De Eng.

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je in!

De plannen voor Fructus Dodewaard

De vraag naar nieuwe woningen in Dodewaard is groot, wat niet verrassend is: je woont hier heerlijk in een gemoedelijk dorp, met alle dagelijkse benodigdheden om de hoek. De woningen van Fructus Dodewaard komen gunstig te liggen aan de westzijde van Dodewaard, tussen de bestaande woonwijken en het natuurrijke buitengebied. Je woont vlak bij de dorpskern en faciliteiten zoals de winkels, de basisschool en het dorpshuis.

De invulling van nieuwbouwproject Fructus Dodewaard - met in totaal ongeveer 80 woningen - zal gebeuren in 3 fases. Je vindt op deze website alle actuele informatie over deze fases. De woningen van de eerste fase zijn hieronder beschreven. Hiernaast zie je de voorlopige planning van deze fase. 

De ontwikkelingen voor dit project gaan snel. Wil je hier altijd als eerste van op de hoogte zijn en weten wanneer de verkoop start? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. Je kunt hierbij aangeven of je interesse hebt in koop en/of huur, zodat je alleen de voor jou relevante informatie ontvangt.

Voorlopige planning

  • Juni: eerste woningschetsen online

    Juni: eerste woningschetsen online

  • September/oktober: eerste woninginformatie online

    September/oktober: eerste woninginformatie online

  • Vierde kwartaal 2020: Start verkoop

    Vierde kwartaal 2020: Start verkoop

Meer over de locatie van

Fructus Dodewaard

De woningtypes van fase 1

Tussenwoningen

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 7

Hoekwoningen

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 6

Seniorenwoningen (levensloopbestendig)

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 8

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte