bus auto fiets
Menu
Rijwoning-2.jpg
Rijwoning.jpg
Rijwoning-3.jpg

Hoekwoning

Prijs vanaf € 330.000,- ·   Woningen onder optie. Je kan je nog inschrijven als reservekandidaat

Over het woningtype

Wil jij heerlijk wonen op de hoek, dan is dit woningtype iets voor jou! De verschillende kleuren baksteen, architectonische details en metselverbanden in de gevel zorgen voor een aansprekende uitstraling. Vanuit de woning kijk je fraai uit op het groen en water in de wijk. Bouwnummer 18 en 23 beschikken over minimaal 2 parkeerplaatsen en een garage op eigen terrein. Wil je een erker aan de zijkant voor extra lichtinval en woonruimte, kijk dan naar bouwnummer 45 en 53.

Je komt binnen in de hal, met het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde ligt de open keuken en de woonkamer ligt aan de achterzijde. Vanuit daar loop je zo de fijne achtertuin in. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een mooi Frans balkon. De tweede verdieping biedt volop mogelijkheden qua indeling, denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer, hobby- of werkruimte.

Woonoppervlakte
123 m² - 127 m²

Perceeloppervlakte
169 m² - 203 m²

Inhoud
471 m3 - 481 m3

Kenmerken

Bouw
Type woning Hoekwoning
Deelplan Fructus Dodewaard - Fase 2 Meer over dit deelplan
Energieprestatiecoëfficiënt 0
Zonnepanelen Ja
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 123 m2 - 127 m2
Perceeloppervlakte 169 m2 - 203 m2
Inhoud 471 m3 - 481 m3
Tuin
Ligging noord

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Je kan met behulp van de onderstaande kaart je kavelvoorkeur opgeven, tot een maximum van 10. Klik eerst op een kavel voor meer informatie en voeg daarna de kavel toe aan jouw voorkeurslijst. Kavels en volgorde kan je later nog aanpassen. Via het menu kan je ook direct de andere woningtypes bekijken.

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Vloeropp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
18894 Situatie Fructus Dodewaard-01.jpg