bus auto fiets
Menu
Rijwoning-3.jpg
Rijwoning.jpg
Rijwoning-2.jpg

Tussenwoning

Prijs vanaf € 325.000,- ·   Woningen onder optie. Je kan je nog inschrijven als reservekandidaat

Over het woningtype

Deze fraaie tussenwoningen bieden je volop woongenot. Qua uitstraling is er genoeg te kiezen: wil je een oranjerood genuanceerde gevel, een wit-lichtbruine gevel of gaat jouw voorkeur uit naar bouwnummer 19 met een witte gevel en een in het oog springende tuitgevel?

In de fijne woonkamer aan de achterzijde kom je heerlijk tot rust op je bank, terwijl je uitkijkt op de achtertuin. Aan de voorzijde ligt de open keuken, met uitzicht over de groene en ruimtelijk opgezette wijk. Op de eerste verdieping – die je bereikt via de trap in de gang – bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt volop mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een vierde slaapkamer, een hobby- of werkruimte. Bouwnummer 46 en 52 hebben door de dwarskap een extra ruime en lichte tweede verdieping.

Woonoppervlakte
133 m²

Perceeloppervlakte
114 m²

Inhoud
489 m3

Kenmerken

Bouw
Type woning Tussenwoning
Deelplan Fructus Dodewaard - Fase 2 Meer over dit deelplan
Energieprestatiecoëfficiënt 0
Zonnepanelen Ja
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 133 m2
Perceeloppervlakte 114 m2
Inhoud 489 m3
Tuin
Ligging noord

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Je kan met behulp van de onderstaande kaart je kavelvoorkeur opgeven, tot een maximum van 10. Klik eerst op een kavel voor meer informatie en voeg daarna de kavel toe aan jouw voorkeurslijst. Kavels en volgorde kan je later nog aanpassen. Via het menu kan je ook direct de andere woningtypes bekijken.

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Vloeropp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
18894 Situatie Fructus Dodewaard-01.jpg