bus auto fiets
Menu
Tweekapper-3.jpg
Tweekappers.jpg
Tweekapper-2.jpg

Twee-onder-een-kapwoning

Alles verkocht

Over het woningtype

In deze prachtige twee-onder-een-kapwoningen heb je alle ruimte om heerlijk te leven en tot rust te komen. Dit woningtype beschikt over minimaal 2 parkeerplaatsen en een garage op eigen terrein. Je kunt kiezen voor de variant met erker (bnr. 10, 11, 60, 61) voor een extra lichte en ruime begane grond. Liever extra ruimte op de tweede verdieping? Ga dan voor de variant met een fraaie halve dwarskap (bnr. 8, 9, 54, 55, 58, 59) of een aansprekende halve tuitgevel (bnr. 56, 57).

Via de zij-entree kom je binnen in de ruime hal, met een aparte toiletruimte en de trapopgang. Vanuit de hal betreed je de woonkamer aan de voorzijde, die door de grote raampartijen lekker licht is. Je kijkt vanuit hier fraai uit op het groen in de wijk. Aan de achterzijde ligt de open keuken met zicht op de diepe tuin. Creëer je liever een leefhoek aan de tuin, dan draai je de indeling gewoon om. Op de eerste verdieping tref je 3 ruime slaapkamers aan, waarvan de ruime master bedroom aan de achterzijde ligt over de gehele breedte van de woning. Verder is er een aparte toiletruimte en een complete badkamer met wastafel, inloopdouche en heerlijk ligbad. Hoe wil je de tweede verdieping inrichten? Je kunt hier een extra slaapkamer, werkkamer of een andere ruimte naar wens realiseren.

Kenmerken

Bouw
Type woning Twee-onder-een-kapwoning
Deelplan Fructus Dodewaard - Fase 2 Meer over dit deelplan
Zonnepanelen Ja
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 152 m2 - 158 m2
Perceeloppervlakte 279 m2 - 441 m2
Inhoud 668 m3 - 699 m3
Tuin
Ligging zuid, noord

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
18894 Situatie Fructus Dodewaard-01.jpg